Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast merhametsizndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan acil gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa esaslı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve müteallik bünyenın emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında Yangın Kapısı kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Kanatlar zarfında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek bapnın Yangın Kapısı Fiyatları kolay açılmasını sağlayan Panik Branş strüktürsında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak Yangın Çıkış Kapısı üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların palas tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page